Praktijkassistentes

Praktijkassistentes

Per 1.2.2016 nemen Jackelien Garritsen en Sietie Keuper de taken over van Belinda Noteboom-Broer. Jackelien en Sietie zorgen ervoor dat U als patiënt in een schone, goed verzorgde praktijk komt en dat Wim, Adrie en Carla goed hun werk kunnen doen. Zij beantwoorden o.a. de telefoon, de smsjes, plannen de afspraken, mailen en op de tijden dat ze in de praktijk aanwezig zijn verwelkomen zij u en bieden ze een kopje koffie of thee aan. Natuurlijk kunt u ook met vragen bij hen terecht. 

Jackelien Garritsen

Jackelien

Curriculum Vitae

Jackelien Garritsen is woonachtig in Markelo en is moeder van twee studerende kinderen. Jackelien heeft een achtergrond vanuit de zorg. Ze heeft jarenlang in een verpleeghuis gewerkt en de laatste jaren was ze werkzaam bij de thuiszorg.

Sinds oktober 2015 is zij werkzaam bij Osteopathie Markelo. Eerst als tijdelijke vervanging voor Belinda en vanaf 1 februari 2016 is zij samen met Sietie praktijkassistente. Jackelien houdt van wandelen, fietsen en tuinieren.

 

 

 

 

Sietie Keuper

Sietie

Curriculum Vitae

Sietie Keuper woont alweer zo’n 15 jaar in Markelo (Stokkum). Zij is getrouwd en heeft 3 kinderen. Ook Sietie komt uit de zorg. Jarenlang was zij werkzaam in de thuiszorg. Toe aan een nieuwe uitdaging maakt ze de overstap naar praktijkassistente. Samen met Jackelien gaat ze deze duobaan invullen. Sietie’s hobby’s zijn o.a. werken in de tuin, samen met mijn man fietstochtjes maken, wandelen met de hond en pilates.

Meer in deze categorie: « Wim Steenberg

Osteopathie markelo

Goorseweg 5
7475 BB Markelo
E: info@osteopathie-markelo.nl
T: 06-27132397

Laatste nieuws

Uw persoonlijke login

Copyright © Osteopathie Markelo

Webdesign by JLink