Nieuwsbrief September 2017

 

Nieuwsbrief September 2017

Als u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, bekijk deze dan op http://www.osteopathie-markelo.nl

 

Wij vieren een feestje!!

Osteopathie Markelo bestaat 15 jaar. Wij vinden dat een mijlpaal en zeker een feestje waard. Op zaterdag 30 september van 13.30 uur tot 16.30 uur houden wij Open Huis. Wij nodigen u allen van harte uit om dit heugelijke feit samen met ons te vieren.

Tijdens het Open Huis kunt u deelnemen aan 2 leuke en interactieve workshops. Voor meer informatie over de workshops kijk op onze website of op Facebook Osteopathie Markelo. Doors Wide Open vertelt u graag over hun bijzondere aanpak van stille armoede in de Hof van Twente.

Wij hebben er nu al zin in en hopen op uw komst!

Mocht u ons willen verrassen? Een bijdrage voor Doors Wide Open zou ons passen.

 

 
 

 

 
 

 

 

Meer info over de workshops? Kijk op onze website:www.osteopathie-markelo.nl of volg ons op Facebook Osteopathie Markelo en op twitter: @osteomarkelo 

 

Sponsortocht : 50 km wandelen van het Reggepad in 2 dagen.

Een goed begin is het halve werk! Zoals u op facebook heeft kunnen lezen was het gezamenlijk ontbijt een goed en gezellig begin van 2 dagen wandelen voor Doors Wide Open. Seine Braakman van Doors Wide Open zorgde er met zijn taxiservice voor dat wij in Rhaan konden starten. Ook regelde hij dat onze bagage op de overnachtingsplek kwam. Gelukkig kwamen de barre voorspellingen op buienradar van 99% kans op regen niet uit. Regenjassen waren niet direct nodig en dus konden we onze tocht beginnen in de gesponsorde shirtjes van Handelsonderneming Jelle Kuperus. De tocht voerde door prachtige natuur over mooie paden. Een echte aanrader voor de wandelliefhebber. De 28 kilometer liepen we zo weg en voordat we het wisten kwamen we aan op het Rheins. Op dag 2 was de start iets moeizamer. Pijnlijke spieren en vermoeide voeten  maakten de 22 kilometer die gelopen werden toch iets zwaarder. Gelukkig bleef de stemming er tot Goor goed in. Super leuk  was het feestelijk onthaal met een glaasje champagne in Goor bij de Winkel van Doors Wide Open door Seine Braakman en zijn vrouw.

Moe maar voldaan mochten wij daar dankzij uw steun de cheque overhandigen van 830 euro! Een super mooi bedrag!

Nogmaals allen hartelijk dank voor uw bijdrage!

 

 

Osteopathie Markelo

Carla Harmsen, D.O.-M.R.O.
Wim Steenberg, D.O.-M.R.O.
Adres: Goorseweg 5,
7475 BB Markelo
Tel: 06-27132397

 

E-mail: info@osteopathie-markelo.nl,
carlaharmsen@osteopathie-markelo.nl
wimsteenberg@osteopathie-markelo.n
 

 

Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier

Meer in deze categorie: « Nieuwsbrief Winter 2015 / 2016

Osteopathie markelo

Goorseweg 5
7475 BB Markelo
E: info@osteopathie-markelo.nl
T: 06-27132397

Laatste nieuws

Uw persoonlijke login

Copyright © Osteopathie Markelo

Webdesign by JLink