Praktijkorganisatie

Jackelien en Sietie, onze praktijkassistentes, beantwoorden zoveel mogelijk de telefoon, de maken de afspraken, beantwoorden waar mogelijk de mail en regelen het contact met de osteopaten en/of voedingsdeskundige.

Indien het niet lukt de telefoon te beantwoorden maken wij gebruik van de voicemail op ons mobiele nummer. Hier kunt u uw naam, telefoonnummer en evt. vraag/reden inspreken. Wij bellen u dan z.s.m. terug. Ook is het mogelijk een SMS-bericht te sturen of een mailtje.

Ma t/m Vrij:Van 8:00 uur tot 11:30 uur.

Tel:06-27132397

Mail:info@osteopathie-markelo.nl

 

Eerste afspraak:

Bij een eerste afspraak krijgt u via de mail 2 berichtjes toegestuurd. De eerste mail is een bericht met praktijkinformatie en uw afspraak. De tweede mail bevat uw inlogcodes gekoppeld aan het emailadres dat u opgegeven hebt. U kunt de door ons gegeven inlogcodes veranderen in uw persoonlijke inlogcodes. Let u erop dat u de inlogcodes niet met een ander emailadres kunt gebruiken.

M.b.v. de inlogcodes kunt u uw persoonlijke gegevens controleren van uzelf en evt. gezinsleden. U kunt de eerst opvolgende afspraak zien en de vragenlijst invullen en versturen.

Vervolg afspraken:

Twee dagen voor uw geplande afspraak krijgt u van ons een email herinnering toegestuurd op het emailadres dat u ons bij het eerste consult heeft toegestuurd.

 

Indien uw emailadres wijzigt wilt u ons dat dan z.s.m. doorgeven?

 

 

 

 

Osteopathie markelo

Goorseweg 5
7475 BB Markelo
E: info@osteopathie-markelo.nl
T: 06-27132397

Laatste nieuws

Uw persoonlijke login

Copyright © Osteopathie Markelo

Webdesign by JLink