Ga naar hoofdinhoud

Jackelien en Sietie, onze praktijkassistentes, beantwoorden zoveel mogelijk de telefoon, maken de afspraken, beantwoorden waar mogelijk de mail en regelen het contact met de osteopaten.

Indien het niet lukt de telefoon te beantwoorden maken wij gebruik van de voicemail op ons mobiele nummer. U kunt uw naam, telefoonnummer en evt. de vraag/reden inspreken. Wij bellen u dan z.s.m. terug. Ook is het mogelijk een sms-bericht, een appje of een mailtje te sturen.

Tel:    06-27132397
Mail: info@osteopathie-markelo.nl

Afspraak gemaakt?

Bij een eerste afspraak krijgt u via de mail 2 berichten toegestuurd. De eerste mail is een bericht met praktijkinformatie patiënten en uw afspraak. De tweede mail bevat uw inlogcodes gekoppeld aan het emailadres dat u opgegeven hebt. U kunt de door ons gegeven inlogcodes veranderen in uw persoonlijke inlogcodes. Let u erop dat u de inlogcodes niet met een ander emailadres kunt gebruiken.

M.b.v. de inlogcodes kunt u uw persoonlijke gegevens controleren van uzelf en evt. gezinsleden. U kunt de eerst opvolgende afspraak zien en de vragenlijst invullen en versturen.

Neemt u bij het eerste consult een geldig identiteitsbewijs mee. Wij moeten uw BSN nummer controleren en noteren.

I.v.m. de privacywet vragen wij u onze privacyverklaring en algemene voorwaarden te lezen en akkoord te geven.

Vervolgafspraak?

Twee dagen voor uw geplande afspraak krijgt u van ons een email herinnering toegestuurd op het emailadres dat u ons bij het eerste consult heeft toegestuurd.

Patiënten Informatie

Back To Top